Met onze holistische aanpak gaan wij verder dan esthetica, wij gaan voor een levenstijl. Wij helpen mensen hun doelen te bereiken door hen te adviseren en goed op te volgen doorheen hun processen

Mouna, CEO Mio Corpo Esthetic

Vraag Je Huidanalyse Aan

Een huidanalyse biedt u een gepersonaliseerd behandelingsplan gericht op de noden van uw huid.


Age Smart

Huidveroudering wordt bepaald door ons DNA (interne factor) en onze levensstijl (externe factor). Onze keuzes op het gebied van levensstijl hebben invloed op veroudering, maar dit betekent niet dat we de effecten ervan niet kunnen voorkomen. De wetenschap bewijst dit eenvoudig: collageen is het belangrijkste eiwit in ons huidweefsel. Een lager collageengehalte zorgt voor een zwakkere huid, minder elasticiteit en het ontstaan van rimpels en fijne lijntjes. Met onze behandelingen zorgen we ervoor dat het tekort aan collageen wordt aangevuld om de huid van binnenuit op te peppen. Het resultaat van dit proces? Vervaagde gezichtslijnen, een frisse huid en hersteld zelfvertrouwen!

Skin reset

Iedereen ervaart huidproblemen. Of het nu gaat om acne, grove poriën, doffe huid, (hyper)pigmentatie, roodheid of littekens, wij hebben de oplossing. Ons Huid Regeneratie Plan is speciaal gemaakt om u te helpen bij het tegenkomen van deze problemen. Na een professioneel consult bepalen we welke aanpak voor u het beste zal zijn! We zullen ons richten op het vinden van het probleem, het verbeteren en behandelen van de huid en tot slot komen we met een persoonlijk plan dat u zal helpen huidproblemen in de toekomst te voorkomen.


Maak Een Afspraak

Cryolipolysis

Cryolipolysis is de meest gekende non-invasieve zonale afslanker dankzij zijn ongelooflijke en efficiënte resultaten! Bij cryolipolyse worden vetcellen gekristalliseerd en door lymfedrainage geëlimineerd. Gemiddeld kunt u een zonale vetvermindering van 20 tot 22% per sessie verwachten. Nog beter, de procedure is veilig en relatief pijnloos.Cryolipolysis has become more and more famous thanks to incredible and efficient results! With cryolipolysis, fat cells are crystallised and eliminated by freezing. On average you can expect a 20 to 22% reduction in fat per session. Even better, the procedure is non-invasive which makes it safe and relatively painless.

Plasma Derma Lift

Plasma Derma Lift is een revolutionaire, niet-chirurgische techniek voor huidverstrakking. Ervaar de resultaten vergelijkbaar met plastische chirurgie zonder de lange herstelperiode of de littekens. Deze techniek verwijdert rimpels, activeert en stimuleert collageen en elastine. U ziet direct de eerste resultaten na de behandeling, en na 6 tot 8 weken is de behandeling voltooid door volledig herstelde collageenniveaus. Het resultaat van Plasma Lift kan tot 5 jaar zichtbaar blijven.


Don’t let age change you, change the way you age!

"'Op aanraden van een vriendin ben ik uiteindelijk voor Cryolipolyse gegaan bij Mio Corpo Esthetic. Nu een week later voel ik al resultaat. Ik ben van 93 cm naar 88 cm in buikomvang gegaan! Nog 2 behandelingen te gaan en ik heb weer mijn ideal buikomvang! Daarna begin ik met mijn Body-Sculpting!"

- Ramazan Avci

"Heel professioneel! Ik voelde me direct begrepen en op mijn gemak. Ik ben momenteel midden in mijn behandelprogramma en ik kijk uit naar de eindresultaten."

- Hannan

"Zalige ME-Time in een heel aangename sfeer. Bij Mouna voel je je helemaal op je gemak. En ze kent haar vak zeer goed!"

- Geneviève

©2021 Mio Corpo Esthetics | All rights reserved | Address: Belfortstraat 31 Ghent 9000 | tel: 0499501072 | VAT 0561755704 | Privacy Policy